Olen Satu Hekkala, opintojen, uran ja työn ohjauksen ammattilainen. Ohjauksissani hyödynnän vahvasti työkokemustani opettajana ja opinto-ohjaajana. Pääosan työelämästäni olen toiminut opetusalalla sosiaali- ja terveysalan sekä kasvatus- ja ohjausalan ammattilaisia kouluttavassa oppilaitoksessa. Olen myös työskennellyt fysioterapeuttina ikääntyneiden asiakkaiden parissa. Lisäksi olen toiminut pitkään luottamustehtävässä työsuojeluvaltuutettuna.

työnohjaus oulu

Kuuntelen, kysyn, haastan pohtimaan, kannustan ja ohjaan. 

Olen näkökulmien pohdiskelija, innostuja ja toiminnan kehittäjä. Ohjauksessa lähestymistapani on ratkaisukeskeinen ja käytännönläheinen. Vahvuuteni on inhimillinen suhtautuminen asioihin ja ihmisiin. Autan asiakkaitani tarkastelemaan käsiteltäviä asioita monipuolisesti ja tulevaisuuteen suunnaten, työniloa ja huumoria unohtamatta. 

Koulutustaustani: 

  • Fysioterapeutti (AMK)
  • Terveystieteiden maisteri (terveystieteiden opettaja)
  • Opinto-ohjaaja
  • Kokonaisvaltainen rentoutusohjaaja
  • VOIMAKEHÄ® -lisenssivalmentaja
  • Ratkaisukeskeinen työnohjaaja -valmentaja (STOry:n hyväksymä koulutus)
  • Psykologian perusopinnot

Olen luonteeltani empaattinen ja vastuuntuntoinen. Pyrin luomaan ohjaustilanteissa turvallisen, avoimen ja rennon ilmapiirin, jotta hyvälle ajattelulle ja keskustelulle olisi tilaa ja aikaa. Hyödynnän mielelläni erilaisia toiminnallisia tai kehollisia menetelmiä (esimerkiksi mindfulness -harjoitukset, rentoutusharjoitukset, erilaiset kortit) ohjauksessani, jos niitä toivotaan.

Olet tervetullut seuraamaan instagramtiliäni @satuhekkala sekä verkostoitumaan halutessasi kanssani LinkedInnissä. Laitathan viestiä, jos koet, että voisin auttaa sinua. Autan mielelläni. Yhteystiedot löydät täältä.

Nettisivujen kuvat @sarita.rannankari.photography ja @satuhekkala