Työnohjaus ei ole kokemukseni mukaan kovin tuttua ihmisille. Tässä postauksessa kerron lyhyesti työnohjauksen hyödyistä ohjattavalle, erityisesti yksilölle annettavan työnohjauksen näkökulmasta.

Olen myös kirjoittanut työnohjauksesta enemmän tähän, jos haluat lukea.

Sitten asiaan:

1. Ensimmäinen positiivinen asia on se, että työnohjaus on aikaa vain sinulle ja sinun asioillesi. Työnohjaaja on koko työnohjauksen ajan käytettävissäsi. Hän kuuntelee, on kiinnostunut mielipiteistäsi, tunteistasi ja ajatuksistasi. Se voi olla monelle hektistä arkea elävälle aikamoista luksusta.

Työnohjauksesta voit saada voimavaroja arkeesi.
Työnohjaaja on sinua varten.

2. Sen lisäksi, että työnohjaus on sinun omaa aikaasi, se auttaa sinua löytämään uusia näkökulmia ja etäisyyttä työasioihisi. Työnohjauksen tavoitteena on, että lähtiessäsi työnohjauksesta mielesi on hieman keveämpi ja ymmärryksesi käsitellyistä asioista on lisääntynyt. Tämä auttaa sinua jaksamaan paremmin työssäsi.

3. On myös erittäin todennäköistä, että työnohjauksen jälkeen olet saanut käytännön vinkkejä siitä, miten voit parantaa omaa työhyvinvointiasi ja työssä jaksamistasi. Työnohjaaja auttaa sinua hahmottamaan kokonaistilannettasi ja löytämään ne pienet askeleet, joilla voit edetä kohti tavoittelemaasi suuntaa (työ)elämässäsi.

Haluaisitko tietää lisää työnohjauksesta ja siitä, miten se voisi auttaa sinua omassa tilanteessasi?

Ole yhteydessä minuun sähköpostitse, saat 30 minuutin ilmaisen ohjauskeskustelun puhelimitse. Se antaa sinulle lisätietoa siitä, olisiko työnohjauksesta juuri sinulle hyötyä.

Kategoriat: Työnohjaus